Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Национална установа филхармонија на РСМ 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
Министерство за правда - Управа за извршување на санкции 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Стрежево“ Битола 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Водовод“ Куманово 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЕЛС Куманово 06.09.2021 2021 [4/5] Известување

Фото галерија

Меморандум за продолжување на проектните активности со WFD

Пон, 28.06.2021 - 09:19
На свечениот чин, главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, амбасадорот на нејзиното височество Рејчел Галовеј и извршниот директор на Фондацијата за демократија на Вестминстер (WFD) Ентони Смит, го потпишаа меморандумот за разбирање за продолжување на успешната соработка.

Неунифицирани услови за управување со капиталните трансфери

Сре, 16.06.2021 - 11:31
Стратешките документи за градење на долгорочни цели, политики и активности за стабилен систем за управување со капиталните трансфери на ниво на државата, не секогаш имаат јасно дефинирани цели, активности и индикатори и извори на финансирање.
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео