Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Работна средба меѓу ДЗР и UN Women

Сре, 19.05.2021 - 09:55
Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски одржа работна средба со претставниците на Телото на Обединетите нации за родова еднаквост и зајакнување на жените - UN Women во Република Северна Македонија

Состанок на ДЗР со ММФ

Вто, 18.05.2021 - 11:39
На барање на мисијата на Меѓународен монетарен фонд во нашата држава, беше одржан on line работен состанок при што претставниците на ММФ се запознаа со видот и опфатот на планираните ревизии поврзани со пандемијата предизвикана од коронавирусот

Делегација на ДЗР на XI Конгрес на ЕУРОСАИ

Сре, 28.04.2021 - 13:03
Oколностите со глобалната пандемија направија конгресот прв пат да се одржи преку on line платформа каде делегацијата на ДЗР со гласање активно учествуваше во донесување на одлуките на XI kонгрес на ЕУРОСАИ

Мониторинг мисија на Советот на ЕУ за ЕЛС

Сре, 28.04.2021 - 12:55
Главниот државен ревизор се осврна на промените во правната регулатива и нивното влијание врз финансирањето на ЕЛС, односно институционалната координацијата при носењето на промени во законската регулатива
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео