Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

КЈП „Водовод“ Кочани регистрирал загуба на вода од 67,75 % од вкупно испорачаната вода во 2019 година

Сре, 09.12.2020 - 14:51
Во системот за снабдување со вода во 2019 година се испорачани вкупно 4.787 илјади метри кубни вода за пиење, фактурирани се 1.544 илјади метри кубни вода за пиење, што претставува 32,25% фактурирана количина во однос на испорачаната односно регистрирана е загуба на вода што се должи на дефекти во системот (стара и дотрајана водоводна мрежа), кражби и диви и нелегални приклучоци

Тркалезна маса за состојбите со јавните набавки во земјата

Пет, 27.11.2020 - 13:57
Главниот државен ревизор, м-р Максим Ацевски, учествуваше на on line настан организиран од страна на Центарот за граѓански комуникации на тема „Тркалезна маса за состојбите со јавните набавки во земјата“

Индикатори за ризици од корупција во јавните набавки

Чет, 19.11.2020 - 13:18
На покана од Центарот за граѓански комуникации м-р Максим Ацевски учествуваше на on line работилницата на тема „Дефинирање на индикатори за ризици од корупција во јавните набавки на државните претпријатија“
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео