Државен завод за ревизија

Адреса:
ул. „Павел Шатев“ бр. 2
Палата „Емануел Чучков“
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Телефон:
+389 2 3211-262

Факс:
+389 2 3126-311

Е-маил:
[email protected]

Веб страна:
www.dzr.mk

ДЗР врска до Google Maps

Одговорно лице за прием на пријави,преставки, информации и барања за постапување

КОНТАКТ ТЕЛ МОБ Е-ПОШТА
Александар Поповски +389 2 3211 262, лок. 224 +389 75 210 147 [email protected]
 

Одговорно лице за Контакт со лица кои што имаат одреден вид и степен на попреченост

КОНТАКТ ТЕЛ МОБ Е-ПОШТА
Викторија Черепналковска +389 2 3211 262, лок. 0 +389 75 433 113 [email protected]

 

Одговорно лице за Информации од јавен карактер

КОНТАКТ ТЕЛ МОБ Е-ПОШТА
Мијалче Дургутов +389 2 3211 262, лок. 227 +389 70 358 486 [email protected]

 

Одговорно лице за Заштита на укажувачи

КОНТАКТ ТЕЛ МОБ Е-ПОШТА
Александар Поповски +389 2 3211 262, лок. 224 +389 75 210 147 [email protected]
Мијалче Дургутов +389 2 3211 262, лок. 227 +389 70 358 486 [email protected]

Офицер за лични податоци

 

КОНТАКТ ТЕЛ МОБ Е-ПОШТА
Александар Поповски +389 2 3211 262, лок. 224 +389 75 210 147 [email protected]

Користиме колачиња (cookies) кои не содржат лични податоци, за да го подобриме Вашето корисничко искуство, да ги извршиме Вашите нагодувања, да анализираме интернет сообраќај и подобро да ја заштитиме нашата интернет страна. Потврдете доколку се согласувате со начинот на употреба на колачиња или дознајте повеќе со кликање на повеќе информации.