Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Не унифицирани услови за управување со капиталните трансфери

Сре, 16.06.2021 - 11:31
Стратешките документи за градење на долгорочни цели, политики и активности за стабилен систем за управување со капиталните трансфери на ниво на државата, не секогаш имаат јасно дефинирани цели, активности и индикатори и извори на финансирање.

ДЗР и Економскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Сре, 09.06.2021 - 15:26
Со потпишувањето на меморандумот двете институции изразија согласност за соработка преку заеднички активности и иницијативи од взаемен интерес за едукација и подобрување на знаењето и стручноста

Потпишан меморандум за соработка со UN Women

Вто, 08.06.2021 - 15:12
Овој меморандум се потпиша со цел двете страни да соработуваат во унапредување на спроведувањето на обврските за родова еднаквост во согласност со националните закони и политики
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео