Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Билатерална средба во Сараево

24.03.2023 - 09:30
Главните државни ревизори на врховните ревизорски институции на Република Северна Македонија и Босна и Херцеговина потпишаа Меморандум за соработка

Реализирани 52% од активностите за реформа на јавна администрација

16.03.2023 - 10:55
Перманентно одложување на носење на нови клучни закони, пролонгирање на процесот на реорганизација на државните органи, нецелосна реализацијата на планираните активности и недоволни кадровски капацитети
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео