Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Колку државните мерки ги ублажуваат климатските промени

04.07.2022 - 09:00
Спроведената ревизија констатира дека воспоставената правна и институционална рамка не ги обезбедува потребните услови за ефикасно спроведување на донесените мерки за ублажување на климатските промени

ДЗР потпиша Меморандуми за разбирање со ЦЕФ И ЦИПФА

01.07.2022 - 11:30
Делегација на Државниот завод за ревизија предводена од Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски и Заменик Главниот државен ревизор м-р Орхан Адеми, престојуваа во дводневна посета во Тирана, Албанија
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео