Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Хуманоста и солидарноста се водилка на ДЗР

18.08.2023 - 11:00
ДЗР издвои 100 илјади денари како поддршка за семејствата на настраданите граѓани на Словенија, уплатени на сметката на Црвениот Крст на Република Северна Македонија – Фонд за солидарност Скопје

ДЗР изврши ревизија на Основен буџет на РСМ за 2022 година

21.07.2023 - 09:30
Во однос на 2021 година учеството на буџетскиот дефицит во БДП е намален за 0,3%, што укажува на стабилизација и намалување, сепак учеството во БДП за 2022 година е на повисоко ниво во однос на годините пред здравствено-економската криза
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео