Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Јавно говорење и настап на медиуми

28.05.2022 - 10:30
Вработените од Државниот завод за ревизија ги зајакнуваа своите вештини за јавно говорење и настап на медиуми за информирање за резултатите од државната ревизија

Годишен состанок на шефовите на ВРИ на Европската унија

06.05.2022 - 11:30
На годишниот состанок на Контакт комитетот на шефовите на ВРИ на Европската унија што се одржа во Луксембург учествуваа Главниот државен ревизор Максим Ацевски и Помошникот на главниот државен ревизор Тања Јаневска

Подобрување на комуникацијата помеѓу ДЗР, ОЈО и ДКСК

04.05.2022 - 14:00
Во организација на Амбасадата на САД се одржа тркалезна маса на тема: „Подобрување на комуникацијата и соработката помеѓу ДЗР, Јавното обвинителство на РСМ и Државната комисија за спречување на корупција“
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео