Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Билатерална средба со ВРИ Република Србија

29.09.2023 - 21:30
Главните државни ревизори на двете институции изразија подготвеност за продолжување и продлабочување на соработката и во иднина на теми коишто заеднички ќе се дефинираат во следниот период

ДЗР домаќин на завршниот состанок на кооперативната ревизија

26.09.2023 - 13:30
Заедничкиот ревизорски извештај за кооперативната ревизија на успешност „Сопствените приходи на општините за давање квалитетни услуги на граѓаните за време на пандемија“ e спроведена од седум земји членки на TFMA
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео