Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Буџетските средства за партиите делени без јасни критериуми

27.04.2023 - 09:55
Утврдено е постоење на необјективни и јасно мерливи критериуми за распределбата на јавните средства за платено политичко рекламирање и за распределба на дополнителните средства за втор круг од локалните избори
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео