Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Известување до учесниците во изборна кампања на Локалните избори 2021 година

27.10.2021 - 13:00
Учесниците се должни до 30 октомври 2021 година, да достават до ДЗР, Извештај со образец за примените донации на трансакциската сметка за финансирање на изборната кампања, согласно член 84-б став 4 од Изборниот законик
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео