Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

ЗНМ и ДЗР потпишаа Меморандум за соработка

12.02.2020 - 17:28
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Државниот завод за ревизија (ДЗР) потпишаа Меморандум за соработка во насока на организација на заеднички работилници и активности
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео