Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Работилница за одржување непосредна комуникација со медиумите

18.09.2020 - 13:52
Работилницата е продолжување на активностите во рамките на проектот што се реализира меѓу ДЗР и Фондацијата за демократија на Вестминстер која има за цел имплементација на „Комуникациската стратегија на ДЗР 2020-2023 година“

Потпишан меморандум за соработка меѓу ДЗР и ИОРРМ

29.07.2020 - 15:25
Меморандумот потпишан меѓу ДЗР и Институтот на овластени ревизори на Република Македонија има за цел унапредување на соработката во вршењето на законските надлежност и размена на податоци и искуства

Известување

13.07.2020 - 13:28
Учесниците во изборната кампања можат да поднесат Извештај за примени донации за финансирање на изборната кампања од единаесеттиот ден до завршувањето на изборната кампања
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео