Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Крводарителска акција во ДЗР

24.12.2020 - 11:01
На предлог и иницијатива на наша колешка, а во соработка со ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина, во просториите на ДЗР беше спроведена крводарителска акција

„Разбистри се“!

23.12.2020 - 10:33
Државниот завод за ревизија дава поддршка на кампањата „Разбистри се“, иницирана од страна на Институтот за комуникациски студии (ИКС) и Алијансата за застапување и лобирање

Интегритетот како врвен приоритет во справувањето со корупцијата

16.12.2020 - 09:29
Второ издание на националниот настан „Недела на интегритет и антикорупција“ (Week of Integrity) организиран од Интернационалната стопанска комора со поддршка на амбасадата на Кралството Холандија во Скопје
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео