Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Прес-конференција, моќна комуникациска алатка за информирање на јавноста

Пон, 01.02.2021 - 15:29
Прес–конференцијата претставува една од најмоќните комуникациски алатки за информирање на јавноста и промовирање на работата на одредена институција или организацијa која се организира за суштинска тема или тема од голем јавен интерес

Најмалку 204.713.000 денари се наплатени, а не се уплатени во Буџетот на РСМ од Јавните комунални претпријатија

Пет, 29.01.2021 - 09:17
Нецелосното постапување по препораките дадени во извештајот за доделување на водното право предизвикува помалку уплатени средства во Буџетот на РСМ од Јавните комунални претпријатија во износ од 3,3 милиони евра

Крводарителска акција во ДЗР

Чет, 24.12.2020 - 11:01
На предлог и иницијатива на наша колешка, а во соработка со ЈЗУ Институт за трансфузиона медицина, во просториите на ДЗР беше спроведена крводарителска акција

„Разбистри се“!

Сре, 23.12.2020 - 10:33
Државниот завод за ревизија дава поддршка на кампањата „Разбистри се“, иницирана од страна на Институтот за комуникациски студии (ИКС) и Алијансата за застапување и лобирање

Интегритетот како врвен приоритет во справувањето со корупцијата

Сре, 16.12.2020 - 09:29
Второ издание на националниот настан „Недела на интегритет и антикорупција“ (Week of Integrity) организиран од Интернационалната стопанска комора со поддршка на амбасадата на Кралството Холандија во Скопје
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео