Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Национална установа филхармонија на РСМ 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
Министерство за правда - Управа за извршување на санкции 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Стрежево“ Битола 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Водовод“ Куманово 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЕЛС Куманово 06.09.2021 2021 [4/5] Известување

Фото галерија

Регионалната директорка на UN Women во посета на ДЗР

16.09.2021 - 11:03
На средбата се разговараше за соработката помеѓу ДЗР и UN Women во рамките на проектот „Промовирање на родово-одговорни политики и буџети: кон транспарентно, инклузивно и отчетно управување во државата

Јавен дијалог за реформите во правосудниот сектор

16.09.2021 - 03:00
Дијалогот се спроведува во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“, кој го спроведуваат Институтот за европска политика и Асоцијацијата Зенит, а е финансиран од Европската Унија

Родовата перспектива во управувањето со јавните финансии

13.09.2021 - 14:00
Нa настанот беше презентиран напредокот во имплементацијата на родово одговорно буџетирање во државата и тековните процеси за унапредување на правната и институционална рамка за унапредување на родовата еднаквост

Изразување жалење и сочувство

09.09.2021 - 11:59
„Од мое лично име и од името на вработените во Државниот завод за ревизија, изразуваме  жалење за смртта на нашите сограѓани во трагедијата која не потресе сите изразуваме сочувство до семејствата и блиските на починатите, со разбирање дека таа болка со ниту еден збор не може да се утеши.
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео