Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Претставниците на ММФ на работна средба во ДЗР

29.01.2020 - 14:40
Експертите на ММФ спроведуваат мисија за Проценка на управувањето со јавните инвестиции – ПИМА во Република Северна Македонија преку реализирање на состаноци со претставници од повеќе надлежни институции во земјата
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео