Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Интегритетот како врвен приоритет во справувањето со корупцијата

16.12.2020 - 09:29
Второ издание на националниот настан „Недела на интегритет и антикорупција“ (Week of Integrity) организиран од Интернационалната стопанска комора со поддршка на амбасадата на Кралството Холандија во Скопје

КЈП „Водовод“ Кочани регистрирал загуба на вода од 67,75 % од вкупно испорачаната вода во 2019 година

09.12.2020 - 14:51
Во системот за снабдување со вода во 2019 година се испорачани вкупно 4.787 илјади метри кубни вода за пиење, фактурирани се 1.544 илјади метри кубни вода за пиење, што претставува 32,25% фактурирана количина во однос на испорачаната односно регистрирана е загуба на вода што се должи на дефекти во системот (стара и дотрајана водоводна мрежа), кражби и диви и нелегални приклучоци
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео