Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Потпишан меморандум за соработка со UN Women

08.06.2021 - 15:12
Овој меморандум се потпиша со цел двете страни да соработуваат во унапредување на спроведувањето на обврските за родова еднаквост во согласност со националните закони и политики

Легализацијата на бесправно изградените објекти во Охрид тест за зачувување на светското културно и природно наследство

08.06.2021 - 00:00
Интензивирањето на изградбата на бесправно изградените објекти негативно се одразува на урбаниот развој и на зачувувањето на светското природно и културно наследство во Охридскиот Регион
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео