Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Билатерална средба во Сараево

24.03.2023 - 09:30
Главните државни ревизори на врховните ревизорски институции на Република Северна Македонија и Босна и Херцеговина потпишаа Меморандум за соработка
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео