Односи со јавност

 

 

ДЗР и Економскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Сре, 09.06.2021 - 15:26
Со потпишувањето на меморандумот двете институции изразија согласност за соработка преку заеднички активности и иницијативи од взаемен интерес за едукација и подобрување на знаењето и стручноста

Потпишан меморандум за соработка со UN Women

Вто, 08.06.2021 - 15:12
Овој меморандум се потпиша со цел двете страни да соработуваат во унапредување на спроведувањето на обврските за родова еднаквост во согласност со националните закони и политики

Легализацијата на бесправно изградените објекти во Охрид тест за зачувување на светското културно и природно наследство

Вто, 08.06.2021 - 00:00
Интензивирањето на изградбата на бесправно изградените објекти негативно се одразува на урбаниот развој и на зачувувањето на светското природно и културно наследство во Охридскиот Регион