Raporte të revizorit

Revizionet e planifikuara

Foto Galeri

U nënshkrua Memorandumi për mirëkuptim

16.06.2022 - 17:00
Në kuadër të vizitës dyditore në Oslo, Enti Shtetëror i Revizionit dhe Zyra e Kryerevizorit të Norvegjisë nënshkruan Memorandum për mirëkuptim

Vizitë bilaterale në ISR të Gjermanisë

14.06.2022 - 10:00
Kryerevizori shtetëror mr. Maksim Acevski dhe Zëvendëskryerevizori shtetëror mr. Orhan Ademi, realizuan takim me Kryetarin e ISRtë Gjermanisë, Kej Sheler
 Njoftimet ARKIVI PËR MARRËDHËNIEN ME PUBLIKUN  VIDEOT