Raporte të revizorit

Revizionet e planifikuara

Foto Galeri

Takim bilateral në Sarajevë

24.03.2023 - 09:30
Kryerevizorët shtetëror të institucioneve supreme të revizionit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Bosnjës dhe Hercegovinës nënshkruan Memorandum për bashkëpunim
 Njoftimet ARKIVI PËR MARRËDHËNIEN ME PUBLIKUN  VIDEOT