Raporte të revizorit

Revizionet e planifikuara

Foto Galeri

Pjesëmarrja në skriningun dypalësh në Bruksel

08.12.2022 - 12:30
Enti Shtetëror i Revizionit është një nga institucionet udhëheqëse në vend, gardian i mjeteve publike të qytetarëve dhe pjesëmarrës aktiv në më shumë kapituj të skriningut dypalësh
 Njoftimet ARKIVI PËR MARRËDHËNIEN ME PUBLIKUN  VIDEOT