Raporte të revizorit

Revizionet e planifikuara

Foto Galeri

Takim pune me Zëvendëskryeministrin për çështje evropiane

13.09.2022 - 14:30
Entit Shtetëror të Revizionit si Institucion Suprem i Revizionit, i cili me ekspertizën, njohuritë dhe profesionalizmin e tij do të japë një kontribut të rëndësishëm dhe aktiv nëpërmjet përfaqësuesve të tij në skriningun shpjegues

Për lehtësimin e krizës janë paguar 183 milionë euro

07.09.2022 - 10:30
Nëpërmjet programit P1, Qeveria e RMV-së ka paguar mjete në vlerë prej mbi 11 miliardë denarë për përballimin e pasojave të pandemisë së COVID-19, si dhe për tejkalimin e situatës së krizës me furnizim me energji elektrike
 Njoftimet ARKIVI PËR MARRËDHËNIEN ME PUBLIKUN  VIDEOT