Твининг проекти

 

 

Онлајн семинар за соработката на ДЗР со надлежните институции

Чет, 03.06.2021 - 15:57
Во рамки на активностите од Компонентата 2 – „Подобрени административни капацитети и процеси на надворешната ревизија“ ДЗР организираше онлајн семинар за зајакнување на комуникацијата со надлежните институции задолжени за борба против корупцијата

Поддршка од делегацијата на Европската Унија за твининг проектот

Пон, 15.03.2021 - 09:00
Во септември минатата година беше одржана работна средба помеѓу Главниот државен ревизор г. Максим Ацевски и  г-ѓа Паулина Станоева, програмски менаџер и претставник на делегацијата на Европската унија во нашата држава. На средбата покрај Главниот државен ревизор, присуствуваа и вработените од ДЗР коишто беа вклучени во активностите од претходниот твининг проект (2016-2017).