dzr
ДРЖАВЕН ЗАВОД
ЗА РЕВИЗИЈА
ЧУВАР НА ЈАВНИТЕ СРЕДСТВА

Видео медии

Презентација на Годишниот извештај за извршените ревизии и за работата на ДЗР за 2022 година, Собрание на РСМ, 15.11.2023 (1

 

 

 

Интервју на Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски во емисијата Агенда 35, 27.10.2023 (1

 

 

 

Гостување на Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски во Дневникот на МРТ 1, 18.10.2023 (1

 

 

 

Кои се додадени вредности од работењето на Државниот завод за ревизија како ВРИ

 

 

 

Додадена вредност од работата на Државниот завод за ревизија

 

 

 

Што е Државен завод за ревизија?

 

 

 

Презентација на Годишниот извештај за извршените ревизии и работењето на ДЗР за 2021 година во Собранието на Република Северна Македонија, 14.03.2023 година

 

 

 

Гостување на ГДР м-р Максим Ацевски, емисија Топ Тема, Телма Телевизија, 07.03.2023

 

 

 

Гостување на ГДР м-р Максим Ацевски, емисија Утрински брифинг, Слободна ТВ

 

 

 

Изјава на ПГДР Бранко Смилевски, Вести на Сител телевизија

 

 

 

Гостување на Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, Топ Тема, 22.02.2022

 

 

 

Гостување на Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, Утрински Брифинг, Слободна ТВ, 22.12.2021

 

 

 

Презентација на конечен ревизорски извештај на тема "Експлотација на водни ресурси при производство на електрична енергија"

 

 

 

Обраќање на ГДР м-р Максим Ацевски по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата 09.12.2021

 

 

 

Гостување на ПГДР, Татјана Димитровска, емисија Здраво Македонијо, Канал 5 (29.10.2021)

 

 

 

Одбележан Светскиот ден на детето (20 ноември) во Државниот завод за ревизија

 

 

 

Гостување на ПГДР Татјана Димитровскa, емисија Утрински брифинг, Слободна ТВ

 

 

 

Твининг проект „Подобрување на надворешната ревизија и парламентарниот надзор

 

 

 

Интервју на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, централен дневник ТВ Сител, „Тема на денот“

 

 

 

Интервју на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, емисија „360 степени“ на ТВ Алсат

 

 

 

Емисија „Економски магазин“ на ТВ Алсат, гостување на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски

 

 

 

Интервју на м-р Максим Ацевски, за Цивил Медиа

 

 

 

Интервју со м-р Максим Ацевски, емисија „Агенда 35“ на МТВ

 

 

 

„Еуро фокус“ на ТВ Телма – ревизорски извештај за институционалните капацитети на јавните обвинителства

 

 

 

м-р Максим Ацевски во емисијата „Агенда 35“ на МТВ

 

 

 

м-р Максим Ацевски – гостин во „Топ тема“ на ТВ Телма

 

 

 

м-р Максим Ацевски, гостин во „Еуро фокус“ на ТВ Телма

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски на Радио Слободна Европа

 

 

 

 

Интервју за ТВ Телма - Максим Ацевски, Главен државен ревизор

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски на МТВ1

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски за МИА

 

 

 

 

Прес конференција на вработените во ДЗР 28.11.2019 (A1 ONmkd)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Канал 5)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Сител)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Телма)

 

 

 

 

13.12.2019