Видео медии

Одбележан Светскиот ден на детето (20 ноември) во Државниот завод за ревизија

 

 

 

Гостување на ПГДР Татјана Димитровскa, емисија Утрински брифинг, Слободна ТВ

 

 

 

Твининг проект „Подобрување на надворешната ревизија и парламентарниот надзор

 

 

 

Интервју на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, централен дневник ТВ Сител, „Тема на денот“

 

 

 

Интервју на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски, емисија „360 степени“ на ТВ Алсат

 

 

 

Емисија „Економски магазин“ на ТВ Алсат, гостување на главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски

 

 

 

Интервју на м-р Максим Ацевски, за Цивил Медиа

 

 

 

Интервју со м-р Максим Ацевски, емисија „Агенда 35“ на МТВ

 

 

 

„Еуро фокус“ на ТВ Телма – ревизорски извештај за институционалните капацитети на јавните обвинителства

 

 

 

м-р Максим Ацевски во емисијата „Агенда 35“ на МТВ

 

 

 

м-р Максим Ацевски – гостин во „Топ тема“ на ТВ Телма

 

 

 

м-р Максим Ацевски, гостин во „Еуро фокус“ на ТВ Телма

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски на Радио Слободна Европа

 

 

 

 

Интервју за ТВ Телма - Максим Ацевски, Главен државен ревизор

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски на МТВ1

 

 

 

 

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски за МИА

 

 

 

 

Прес конференција на вработените во ДЗР 28.11.2019 (A1 ONmkd)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Канал 5)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Сител)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Телма)