Videot në mediet

Интервју со главниот државен ревизор Максим Ацевски

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (A1 ONmkd)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Канал 5)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Сител)

 

 

 

 

Прес Конференција 28.11.2019 (Телма)