Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе

Photo gallery

Maksim Acevski unanimously elected for new Auditor General

Submitted by editor on Thu, 12/19/2019 - 15:24
Maksim Acevski MSc, longtime Certified State Auditor and Assistant Auditor General, who has worked at the State Audit Office for 18 years, has been elected as the new Auditor General. Mr. Maksim Acevski was elected with 81 votes in his favor at the Parliament’s Plenary Session and he received a standing ovation.