Планирани ревизии

Коалиција предводена од СДСМ - Коалиција можеме за предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [3/5] Извршување
Политичка партија ВМРО-ДПМНЕ - Коалиција Обнова на Македонија за предвремени парламентарни избор 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Врховен суд 13.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Државна изборна комисија 20.01.2021 2020 [3/5] Извршување
Управа за заштита на културното наследство 13.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Министерство за култура 13.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Фонд за здравствено осигурување на Република Северна Македонија (ФЗО) 20.01.2021 2020 [3/5] Извршување
Фонд за пензиско и инвалидско осигурување на Република Северна Македонија 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија ДУИ - Предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
УКИМ Скопје - Фармацевтски факултет 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија Алијанса на Албанците - Сметка за редовно работење 18.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Државен студентски дом „Томе Стефановиќ Сениќ“ 18.01.2021 2020 [2/5] Планирање
ЕЛС Гази Баба 18.01.2021 2020 [2/5] Планирање
ЕЛС Радовиш 18.01.2021 2020 [2/5] Планирање
ЈП „Плаваја“ Радовиш 18.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија Алијанса на Албанците и Алтернатива за предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија ДПА - Предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија Твоја партија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија Интегра македонска конзервативна партија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 20.01.2021 2020 [2/5] Планирање
Политичка партија Социјалдемократска унија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 27.01.2021 2020 [1/5] Одобрена