Претседателски избори 2019 - финансиски извештај за приходите и расходите на изборната кампања на кандидатите за претседател на Република Северна Македонија (ОД 11.04.2019 ДО 19.04.2019)

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе