Основен буџет на Република Северна Македонија

Чет, 15.10.2020 - 16:12
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на усогласеност
Документ број
01 2020 01 01
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2020