Народна банка на Република Северна Македонија

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе
Вто, 18.02.2020 - 08:21
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
05 2019 03 06
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2019
Ознаки