Македонски пошти АД

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе
Вто, 01.01.2019 - 10:05
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
01 2019 12 02
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2019
Ознаки