Ревизорски извештаи

Политичка партија Твоја партија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Политичка партија Интегра македонска конзервативна партија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Политичка партија Социјалдемократска унија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Политичка партија Левица - Предвремени парламентарни избори 2020 година 02.06.2021 2020
Политичка партија Демократи - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Единствена Македонија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Политичка партија ДПА - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
МОРО - Работничка партија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Политичка партија Глас за Македонија - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Граѓанско демократска унија - ГДУ - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Народна партија на Ромите - Предвремени парламентарни избори 2020 година 26.05.2021 2020
Врховен суд на Република Северна Македонија 20.05.2021 2020
Управа за заштита на културното наследство 19.05.2021 2020
Државен студентски дом „Томе Стефановски Сениќ“ Скопје 12.05.2021 2020
ЈПКД „Плаваја“ Радовиш 28.04.2021 2020
Фонд за здравствено осигурување на Република Северна Македонија (ФЗО) 27.04.2021 2020
Министерство за култура 21.04.2021 2020
Биро за развој на образованието 14.04.2021 2020
Агенција за електронски комуникации 08.04.2021 2020
Уставен суд 07.04.2021 2020