Предвремени локални избори 2019 - финансиски извештаи на изборната кампања за период (ОД 11.04.2019 ДО 19.04.2019)

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе