Изразување жалење и сочувство

08.11.2021 - 11:00
Слика
Изразување жалење и сочувство

Во овие мигови на тага, Државниот завод за ревизија изразува сочувство до семејството, по повод загубата на поранешниот Главен државен ревизор г-ѓа Тања Таневска. 

М-р Тања Таневска, раководеше со Државниот завод за ревизија од 2007 до 2017 година и за времетраење на мандатот, даде голем придонес во работењето на Државниот завод за ревизија како Врховна ревизорска институција во Република Северна Македонија. 

Нека и e вечен споменот!

Примете искрено сочувство,

м-р Максим Ацевски, Главен државен ревизор