Изразување жалење и сочувство

09.09.2021 - 11:59
Слика
Државен завод за ревизија

„Од мое лично име и од името на вработените во Државниот завод за ревизија, изразуваме  жалење за смртта на нашите сограѓани во трагедијата која не потресе сите изразуваме сочувство до семејствата и блиските на починатите, со разбирање дека таа болка со ниту еден збор не може да се утеши.

Во овие моменти, на повредените и преживеаните граѓани  им посакуваме  брзо закрепнување.

Главен државен ревизор

М-р Максим Ацевски“