Потреба од ангажирање на 50 наблудувачи

Саб, 14.08.2021 - 17:30
Image
Локални избори 2021

Врз основа на член 17 став 1 точка 7 од Законот за спречување на корупција и судир на интереси (Службен весник на Република Македонија бр.12/19), Државната комисија за спречување на корупција заради ефикасно следење на изборната кампања на учесниците на претстојните Локални избори 2021 има потреба од ангажирање на 50 набљудувачи за општините и 5 аналитичари на податоци и информации на учесниците во изборната кампања.

Пријавите за набљудувачи и аналитичари на податоци можете да ги преземете во подолу наведените линкови: