Врховен суд на Република Северна Македонија

Чет, 20.05.2021 - 09:00
Субјект
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
01 2020 03 09
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2020
Ознаки