Соработка меѓу институциите за спречување на корупцијата

Вто, 22.09.2020 - 14:28
Image
Ацевски и Николовски работно

На официјалната Facebook страница на Љупчо Николовски, заменик претседател на владата за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси е објавена информација за одржаниот работен состанок со главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски.

Повеќе информации на линкот подолу.

https://www.facebook.com/ljupcho.nikolovski.3/photos/a.1838826489672215/2816205495267638/