Акција на бригадата за противпожарна заштита на град Скопје

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе
Сре, 08.07.2020 - 14:24
Image
Пожарна насловна

Државниот завод за ревизија упатува благодарност до Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје за успешно реализираната храбра и пожртвувана акција во просториите на ДЗР.

Тим од професионални пожарникари ја санира оштетената конструкција на кровот на зградата, а која претставуваше опасност по безбедноста на вработените, но и за граѓаните кои се движат во непосредна близина на зградата во која е сместен Државниот завод за ревизија.

Бригадата за противпожарна заштита на град Скопје уште еднаш на дело ја покажа својата пожртвуваност и посветеност вршејќи ја максимално професионално својата благородна професија.