Македонски народен театар

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе
Пон, 17.02.2020 - 16:58
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
01 2019 05 02
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2019
Ознаки