НУ ЦК Иљо Антески Смок

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе
Пет, 07.02.2020 - 14:01
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
01 2019 05 04
Статус на ревизијата
[5/5] Завршена
Годишна програма
2019
Ознаки