ЈЗУ Универзитетска клиника за хируршки болести „Свети Наум Охридски“ Скопје

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе