dzr
ENTI SHTETËROR
I REVIZIONIT
GUARDIAN I FONDEVE PUBLIKE

8 Shtatorit - Ditës së Pavarësisë

08.09.2023

Me rastin e shënimit të 8 Shtatorit, Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në emër të Entit Shtetëror për Revizion, ju dërgojmë urime të sinqerta të gjithë qytetarëve.

Me këtë rast, Kryerevizori shtetëror Maksim Acevski, duke respektuar sakrificën dhe veprën e shumë gjeneratave të udhëhequra nga ideali për shtet të lirë, sovran dhe të pavarur, apelon në ngritjen e vlerave themelore të shtetit në piedestalet më të larta, duke punuar profesionalisht, me përgjegjësi dhe përkushtim me synim për një të ardhme më të mirë dhe më të ndritshme për brezat e ardhshëm.

Gëzuar Ditën e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut!