dzr
ENTI SHTETËROR
I REVIZIONIT
GUARDIAN I FONDEVE PUBLIKE

E-gazeta për ngjarjet dhe aktivitetet në projektin e Tuining-ut

23.12.2021

 E-gazeta përmban ngjarjet dhe aktivitetet në pesë muajt e fundit që nga zbatimi i projektit të Tuining-ut "Përmirësimi i Revizionit të Jashtëm dhe Mbikëqyrja Parlamentare" dhe informacione për rezultatet në periudhën nga fillimi i projektit që nga shkurti deri në dhjetor 2021.

Të gjithë partnerët e tuining-ut, institucionet supreme të revizionit nga Republika e Maqedonisë së Veriut, Republika e Kroacisë dhe Republika e Bullgarisë, janë të përkushtuar për vazhdimin e suksesshëm të bashkëpunimit të frytshëm dhe punës së përbashkët gjatë Vitit të Ri 2022.

 

-              E-gazeta e aktiviteteve të projektit të tuining-ut

-              video e shkurtër për aktivitetet përmes numrave https://www.youtube.com/watch?v=xcugnnFrz_s