dzr
STATE AUDIT OFFICE
GUARDIAN OF PUBLIC FUNDS

Коалиција „Најдоброто за мојата општина“ предводена од СДСМ за избор на членови на Совет на општина Тетово (за остатокот на изборниот период 20 август 2022)